top of page

Uddannelse og livserfaring
 
Inden jeg blev interesseret i alternativ behandling og den spirituelle verden, tog jeg en bacheloruddannelse i Erhvervsøkonomi og psykologi, HA(psyk), på Copenhagen Business School (CBS) og efterfølgende en kandidatuddannelse i International Business & Politics, Cand.merc.pol, - også på CBS. Jeg var i praktik i Udenrigsministeriet og boede i São Paulo, Brasilien, hvorefter jeg arbejdede med lobbyarbejde i 7 år, indtil jeg fandt ud af, at jeg også havde andre interesser i livet.

Derfor udvidede jeg min horisont og begyndte at studere på Håndlæserskolen - Sjælens Dagbog hos Christian Sejr i 13 måneder, hvor jeg bestod min eksamen i oktober 2019. Christian arbejder som både håndlæser, healer og medium.

Jeg oprettede CVR-nr. i maj 2020, og havde kontor i Heart House, København, fra juli 2020 til august 2023, men nu er jeg hos Kbh Terapeuterne i Valby, men der er også kontor ved Nyhavn og på Østerbro. Jeg tilbyder individuelle håndanalyser af 1½ times varighed eller længere, hvis der er flere personer og healinger. Derudover laver jeg clairvoyance på skrift, så hvis du har et spørgsmål, som du ønsker hjælp til, kan jeg stille ind på det og svarer skriftligt indenfor 3 hverdage.

Da vi kom til september 2020 var jeg medvirkende i podcasten 'Okkulumbus' af Frederik Nonnemann, Kasper Kirkegaard Jensen og Max Ulver, hvor jeg fortalte om håndanalyse og spirituelle oplevelser, som udkom i juni 2021. Afsnittet kan høres på Podimo, Apples app Podcasts og Spotify her.

I oktober 2020 var jeg på healingskursus (Reiki 1) hos Myanne Luxn, og jeg er konstant åben for at lære mere, hvorfor jeg også i løbet af 2021 videreuddannede mig som clairvoyantisk rådgiver hos Marzcia Techau. Uddannelsen bestod af en masse selvudvikling, healing og selvfølgelig clairvoyance og varede 13 måneder. Jeg bestod min eksamen i januar 2022, heldigvis med et flot resultat. I løbet af clairvoyanceuddannelsen har jeg samtidig udvidet mine kompetencer indenfor healing og kan nu også udøve fjernhealing (Reiki 2).

I februar 2022 meldte jeg mig ind i brancheforeningen Healer-Ringen og er aktivt medlem, hvor vi bl.a. i både 2022 og 2023 giver gratis healing til kræftpatienter og pårørende via projektet Human Healing. Om projektet fortsætter mange år endnu vides ikke p.t., men vi arbejder for, at det kan lykkes, da jeg nu også er blevet næstformand i bestyrelsen. Jeg har også i første halvdel af 2022 taget kursus i spirituel healing, så nu kan jeg tilbyde flere healingsformer og i oktober 2023 tog jeg kursus i healing af psykisk sårbare.


Udover teorien på Håndlæserskolen har jeg købt og læst følgende bøger om håndlæsning og/eller håndanalyse:

Palm Reading for beginners, Find Your Future in the Palm of Your Hand af Richard Webster (2018, oprindeligt fra 2000)
Be Your Own Palm Reader, The key to character is in your hands af Heather Roan Robbins (2019 oprindeligt fra 2016)
Dictionary of Chinese Palmistry Symbols, Including Feng Shui through Palmistry af Sulabh Jain, PhD (2019) 
Life Prints
- Deciphering Your Life Purpose from Your Fingerprints af Richard Unger (2007)
The Palmistry Bible, The definitive guide to hand reading af Jane Struthers (2005)

Laws of Scientific Hand Reading af William G. Benham (1985, oprindeligt fra 1946)
Livet i din hånd af Anders Veetman Kalsmose (2018)

Derudover har jeg flere bøger om det spirituelle liggende på hylden, som venter på at blive læst.

Tak fordi du læste med her og skriv endelig, hvis du har nogle spørgsmål til mig.

Hav en skøn dag og pas godt på dig selv ♥

Knus Sofie

bottom of page