top of page

Hjertelinjen

Opdateret: 17. jul. 2022

Følelsernes udseende

Hjertelinjen repræsenterer dine følelser og kan sagtens være forskellig i dine hænder, sådan at din hjertelinje ser ud på én bestemt måde i den ene hånd og på en anden måde i den anden hånd. Det er helt normalt.


Hvor ligger hjertelinjen?

Du finder hjertelinjen øverst i din håndflade under fingrene. Hjertelinjen starter ude fra håndkantssiden og har retning mod pegefingeren. Hvis du er højrehåndet, er den højre hånd din aktive hånd, og hvad du viser udadtil samt påvirkning fra far og de maskuline energier, og den venstre hånd er din mere private hånd, og hvordan du er indadtil og derhjemme, påvirkning fra mor og de feminine energier. Hvis du er venstrehåndet, bliver billedet omvendt, sådan at din venstre hånd bliver din aktive hånd. Derfor er vigtigt at vide hvilken hånd, du bruger mest aktivt, inden vi går i gang med analysen.


Hvad afslører den?

Hvis du har små overskæringslinjer på hjertelinjen, som ligner sildeben eller juletræer, er det tegn på forstyrrelser i følelserne, og hvis du har øer på hjertelinjen, er det tegn på problemområder. Så det bedste er en uforstyrret hjertelinje i ét sammenhængende stykke, der løber frit op mod pegefingeren, som også hedder jupiterfingeren i håndanalysesprog. Men bare rolig, det er helt normalt at have sildeben og øer på hjertelinjen, da vi sjældent går gennem livet uden komplikationer. Faldlinjer fra hjertelinjen repræsenterer skuffelser, så der er flere ting, man kan se på hjertelinjen.


Hvordan er du som person?

Hvis din hjertelinje kører helt ud mod siden af din hånd mellem tommelfingeren og pegefingeren er du meget ambitiøs i dit kærlighedsliv og idealistisk, hvorimod du kan være mere dømmende og selvkritisk, hvis din hjertelinje stopper under langemanden, som også hedder saturnfingeren. Derfor har det stor betydning at se på hvor din hjertelinje stopper. Der er selvfølgelig også andre ting såsom et venus lændeklæde eller hvordan hjertelinjen stopper (i en enkelt linje, en gaffel eller trefork), som påvirker hjertelinjen, så det er vigtigt at gå til en dygtig håndanalytiker for at få et retvisende billede af din hjertelinje og personlighed.


Følelser versus tanker

Man kan ikke sige noget om, hvordan du tænker ved at kigge på hjertelinjen, da det er hovedlinjen, vi skal have fat i her.


Tak fordi du læser med og skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål til noget!

38 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page