top of page

Livslinjen

Hvad repræsenterer den?

På din livslinje kan jeg ikke se, hvornår du skal videre her fra, men den viser hvordan du lever dit liv.


Om vi kigger i højre eller venstre hånd har du selvfølgelig en livslinje, men den kan sagtens have et forskelligt udseende alt efter hvilken hånd, vi kigger i. Derfor laver jeg også altid aftryk af begge hænder for at få det fulde billede af dig frem. Og husk det kun er et øjebliksbillede, da linjerne kan ændre sig med tiden.


Hvis du er højrehåndet, kalder jeg din højre hånd den aktive hånd og her vil livslinjen symbolisere hvordan du lever dit liv udadtil og på arbejdet som eksempel. I den venstre hånd bliver det så mere hvordan du lever dit liv derhjemme og privat.


Hvor ligger den?

Din livslinje er den store, tydelige buede linje, som løber rundt om tommelfingeren. Den starter oppe sammen med hovedlinjen, og som beskrevet i blogpostet om hovedlinjen har nogle mennesker fraspringende hovedlinje, men hos mange sidder hoved- og livslinjen sammen og endda et godt stykke hos nogle.


Hvordan er du som person?

Når livslinjen drejer rundt i en flot bue, som kan ligne en halvmåne betyder det, at det er vigtigt for dig at hygge derhjemme, have en god og tryg base og du er med stor sandsynlighed glad for god mad og nyder tilværelsen. Med en flot rund livslinje vil familien også være vigtig for dig. Mange vil også have ekstra overskud til andre og være god til at passe på andres børn og sørge for, at alle har det godt, når livslinjen løber rundt i en perfekt rund bue.


Så det er altså mere måden du lever dit liv på og om du er stort familiemenneske, som livslinjen afslører.


Hvad afslører den?

Hvis der er øer på livslinjen, er det tegn på problemområder og mange har disse i starten af livet. Livslinjen er den bedste linje til at måle tid på, så det er vigtigt at finde nulpunktet for at måle præcist, da det viser hvornår du blev født. Hos mange finder man nulpunktet hvor livslinjen og hovedlinjen splitter fra hinanden, men som sagt kan man både have fraspringende hovedlinje eller sammenhængende livslinje og hovedlinje, så det forholder sig ikke altid sådan.


Livslinjen fortæller ikke hvordan du tænker, det kan man komme nærmere ved at se på hovedlinjen.

Mange tak fordi du læser med og skriv endelig, hvis du har spørgsmål til noget!

63 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page